Opornica za roko zaradi računalnika

Moja služba je takšna, da žal osem ur sedim za računalnikom in mene so začela boleti zapestja. Ko sem to povedala doma, mi je mož predlagal, da obstaja opornica za roko v bistvu za zapestje, kjer jo lahko nosiš skoz, tudi ko tipkaš, kajti je učinkovita, lahka, enostavna in gibljivost zapestja ti ostane. Bila sem presenečena, kajti jaz imam v glavi, da je obstajala tista trda opornica za roko, ko roke skoraj nisi mogel premikati, če si jo imel. Ja, čas gre naprej, kot tudi razvoj.

Ker seveda nisem bila poučena o teh stvareh, sem prosila njega, naj mi jo nabavi čimprej, da jo začnem nositi, ker mene so zapestja tako bolela, da po dveh urah nisem mogla več normalno delati. Ne vem, kaj se je dogajalo z mojimi zapestji vendar potrebovali so oporo in opornica za roko, takšno kot mi je priporočal moj mož so moji gležnji potrebovali.

Ko sem jaz dobila te opornice  in sem si jih dala gor, sem prav čutila kako so moja zapestja počivala in kako dober občutek je to. Na kar pa sem hitro prišla do problema, kako bo ta opornica za roko izgledala v moji službi, da ne bom prav čudna. Seveda, pa je spet moj mož rešil zadevo, saj mi je takoj rekel, če se bom sedaj obremenjevala z ljudmi ali bom pomagala svojih zapestjem, da ne bom imela več bolečine.

Od tistega dneva naprej je opornica za roko vedno v moji torbi, če ni na roki in od takrat naprej v službo hodim z večjim veseljem, saj sem prej bila čisto obremenjena z bolečino.  Spet lahko delam 8 ur, ker mi pomaga opornica za roko in skoraj je ne čutim, ker je res fleksibilna, tanka in prijetna za nosit, enostavno pozabim na njo, ona pa poskrbi, da bolečine več ni, tako jo večkrat nosim tudi doma.